29 May

2024

Samhandlingsforum for barn og unge i Sarpsborg kommune

Joint Action har hatt gleden av å delta på samhandlingsforumet for barn og unge på vakre Borregaard hovedgård i Sarpsborg Kommune med ledere i velferdstjenestene innen Oppvekst og Helse & Velferd. En stor takk for den varme velkomsten fra kommunedirektør Turid Stubø Johnsen, og stor takk til Fredrik Bjørnebekk som har vært til stor hjelp under denne prosessen.

Det har vært svært innsiktsfullt å høre fra konstituert direktør i oppvekst Lothe Hanne og assisterende direktør i helse og velferd Lene Guthu Ryen om hvordan kommunen arbeider målrettet for å møte utfordringene og skape et bedre samfunn for barn og unge.

Dagens fokus har vært den generelle sammenhengen i de universelle tjenestene hvor vi har diskutert hvordan vi kan styrke det forebyggende arbeidet rundt utsatte barn og unge i Sarpsborg, samt forbedre sammenhengskraften i de universelle tjenestene og gjøre dem mindre sårbare rundt overganger.

Vi er stolte av våre kolleger Scott Sjøstrøm og Tuva Veronika Lund som var til stede sammen med vår ekspert Carsten Hornstrup som reiste helt fra Aarhus i Danmark for å delta.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet for å skape en positiv utvikling for barn og unge i Sarpsborg. Takk til alle som bidro til en vellykket dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.